Σαλάμι

Παριζάκι

Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Το μείγμα βράζεται, ενώ τα ιδιαίτερα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε,  μετατρέπουν αυτό…

Πάριζα

Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Το μείγμα βράζεται, ενώ τα ιδιαίτερα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε,  μετατρέπουν αυτό…

Πάριζα ψητή

Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Στο συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιούμε ένα διαφορετικό μείγμα μπαχαρικών. Αντί για βρασμό,…

Σαλάμι μπύρας

Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος  σε συγκεκριμένη αναλογία. Είναι εκλεκτός  μπυρομεζές  και  μπορεί να συνοδέψει άψογα…

Σαλάμι καπνιστό

Πρόκειται για μια παλιά συνταγή. Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος και συγκεκριμένη ποσότητα από λαρδί.

Μορταδέλα

Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Μια συγκεκριμένη ποσότητα από λαρδί και ολόκληρους κόκκους πιπεριού. Είναι η…

Μορταδέλα φυσική

Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος, χωρίς λίπος. Χαρακτηριστικό της είναι η φυσική ωρίμανση, που την μετατρέπει…