Τα Νέα μας

Συμμετοχή της Βόρειος Ελλάς στο 1ο GREEK DELI FESTIVAL από το biscotto.gr

2 ημέρες, Ελληνικά Προϊόντα, Ελληνικές Γεύσεις, Έλληνες Παραγωγοί και Ελληνική Μουσική. Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Γεύση αληθινής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διοργανώθηκε μια εκδήλωση για να προβάλλει τη γεύση της Ελλάδας και η προσέλευση ήταν τεράστια. Με τη συμβολή της δημοσιογράφου Βίκυς Κουμάντου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, η αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς ήταν ανάμεσα στις ελληνικές εταιρίες που διάθεσαν τα προϊόντα τους για τη πραγματοποίηση της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Η Βόρειος Ελλάς στο Ευρωκοινοβούλιο!

Η Αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς ταξίδεψε παρέα με τον Μάνο Μακρυγιαννάκη και την Βίκυ Κουμάντου στο Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, σε μία εκδήλωση όπου συγκεντρώθηκαν οι καλύτεροι πρέσβεις μαγειρικής από τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ. Ευχαριστούμε θερμά το Μάνο και τη Βίκυ για την ευκαιρία που μας έδωσαν να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα μας και στους Ευρωπαίους πολίτες!

Η Αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς διοργάνωσε Street Food με τον Βασίλη Καλλίδη

Την Πέμπτη 25 Μαίου 2017 η Αλλαντοποιία «Βόρειος Ελλάς» διοργάνωσε ένα ξεχωριστό «Street Food» με τον διάσημο μάγειρα Βασίλη Καλλίδη, που ετοίμασε και μοίρασε 1000 λαχταριστά hot dogs με ξεχωριστά dressing που έχουν ως βάση τους το κρασί, με τη συνοδεία δραμινών κρασιών.        

Η Αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς διοργανώνει Street Food με τον Βασίλη Καλλίδη

Την Πέμπτη 25 Μαίου 2017 η Αλλαντοποιία «Βόρειος Ελλάς» διοργανώνει ένα ξεχωριστό «Street Food» με τον διάσημο μάγειρα Βασίλη Καλλίδη, που θα ετοιμάσει λαχταριστά hot dogs με ξεχωριστά dressing που έχουν ως βάση τους το κρασί, με τη συνοδεία δραμινών κρασιών.  

Χορηγία της Αλλαντοποιίας Βόρειος Ελλάς στη Θρακοκατάνυξη

Για μια ακόμη χρονιά την Τρίτη, 23 Μαίου 2017, πραγματοποιήθηκε η Θρακοκατάνυξη, ένα Θρακιώτικο γλέντι, στην οδό Ίωνος Δραγούμη (μπροστά από το κατάστημα Αλλαντικά – Τυροκομικά Ιωάννης Φώτης Μπέγγας), που διοργάνωσε η Θρακική Εστία Δράμας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2017». Η εκδήλωση έγινε με την ευγενική χορηγία της Αλλαντοποιίας Βόρειος Ελλάς και διοργανώθηκε στα πλαίσια…

Συμμετοχή της αλλαντοποιίας Βόρειος Ελλάς στην «Οργανοληπτική Αξιολόγηση» της “Meat Days 2016”

Η αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς συμμετείχε για τέταρτο συνεχή χρόνο στην Οργανοληπτική Αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων και η κριτική επιτροπή απένειμε τα Βραβεία Ποιότητας Meat Days 2016 στο παρακάτω προϊόν: Κοτόπουλο ρολό – ΧΡΥΣΟ Παράδοση, αγνά υλικά και πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε, είναι τα συστατικά που δίνουν στα αλλαντικά μας, την…

Hollisterun – Night Running

Στο τέλος του μαραθωνίου πραγματοποιήθηκε δωρεάν σουβλάκι-πάρτυ για τους δρομείς, προσφορά της Βόρειος Ελλάς!

Συμμετοχή της αλλαντοποιίας Βόρειος Ελλάς στο Meat Days 2016

Η κλαδική, εξειδικευμένη έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του MEAT DAYS θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά το φθινόπωρο του 2016 και συγκεκριμένα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής. Η αλλαντοποιία Βόρειος…

Page 1 of 3123»