Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

H αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς

Γνωρίζοντας την Αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς, ξεκινάτε ένα ταξίδι στην παράδοση και την ποιότητα.

Το μεράκι και οι γνώσεις των παππούδων που δημιούργησαν τις βάσεις από το μακρινό 1916, οι καλά διατηρημένες στον χρόνο συνταγές και η άριστη παραγωγή πρώτης ύλης, είναι η κληρονομιά που μεταφέρθηκε με αγάπη, από γενιά σε γενιά.

Αυτό, χάρισε στην Αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς μια χρυσή πορεία στο τραπέζι της Ελληνικής οικογένειας, που μετρά περίπου 100 χρόνια.

Εδώ και έναν αιώνα, προσφέρουμε στην Ελληνική οικογένεια ποιοτικά προϊόντα αλλαντικών και γεύσεις μοναδικές. Για τέσσερις γενιές κρατήσαμε σταθερή την παράδοση και την ποιότητα, εξελίξαμε την γραμμή παραγωγής και είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων αλλαντοποιίας, που καλύπτουν τις ανάγκες της διατροφής σας.

Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια, διατηρώντας την ποιότητα και κρατώντας την παράδοση ζωντανή από γενιά σε γενιά!

Ο εξοπλισμός σε συνδυασμό με την παράδοση, σύμμαχος στην ποιότητα

Στο εργαστήριo της Αλλαντοποιίας Βόρειος Ελλάς, έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε την παράδοση και την ποιότητα στις γεύσεις με την τεχνολογία. Ο εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να διατηρούμε σταθερή ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα.

Η διάρκεια και η σταθερότητα είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Επενδύουμε, εξελισσόμαστε και ακολουθούμε την εποχή. Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Έτσι μπορείτε να νιώθετε ήσυχοι και ασφαλείς.

0
+
Χρόνια Παράδοσης
0
+
Βραβεύσεις
0
+
Σημεία Πώλησης

Οι εγκαταστάσεις μας, μας επιτρέπουν να ελέγχουμε όλα τα στάδια παραγωγής

Τα τελευταία 100 χρόνια, η έμπνευση, το μεράκι, η αγάπη και η τεχνογνωσία στεγάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας, συνολικού εμβαδού 500τ.μ.

Η γραμμή παραγωγής, τo εργαστήριo, οι χώροι αποθήκευσης και τα γραφεία της επιχείρησης, στεγάζονται στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα της συμμετοχής και του συνεχούς ελέγχου στην διαδικασία παραγωγής και αποθήκευσης των προϊόντων μας. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα.

Κάθε στάδιο ελέγχεται από εμάς τους ίδιους και μόνο όταν σιγουρευτούμε για την ποιότητα, δίνουμε την εντολή να φτάσουν τα προϊόντα στο τραπέζι σας.

Οι αντικειμενικοί στόχοι της εταιρείας

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα αλλαντοποιίας σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με κριτήριο πάντα την εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας και της μοναδικής γεύσης σε όλα μας τα προϊόντα.

elGreek