ΣΑΛΑΜΙ

ΣΑΛΑΜΙ

Σαλάμι

 • Μορταδέλα

  Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Μια συγκεκριμένη ποσότητα από λαρδί και ολόκληρους κόκκους πιπεριού. Είναι η Ελληνική μορταδέλα που παρασκευάζεται με βάση μια πολύ παλιά συνταγή.

  Συσκευασία: Διατίθεται ανά…

 • Μορταδέλα φυσική

  Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος, χωρίς λίπος. Χαρακτηριστικό της είναι η φυσική ωρίμανση, που την μετατρέπει σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο αλλαντικό.

  Συσκευασία: Διατίθεται ανά τεμάχιο, βάρος 3-6 κιλά

 • Πάριζα

  Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Το μείγμα βράζεται, ενώ τα ιδιαίτερα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε,  μετατρέπουν αυτό το αλλαντικό σε μια εξαιρετική επιλογή που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους….

 • Πάριζα ψητή

  Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Στο συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιούμε ένα διαφορετικό μείγμα μπαχαρικών. Αντί για βρασμό, η διαδικασία ολοκληρώνεται με ψήσιμο. Η συγκεκριμένη διαδικασία μετατρέπει την ψητή…

 • Παριζάκι

  Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Το μείγμα βράζεται, ενώ τα ιδιαίτερα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε,  μετατρέπουν αυτό το αλλαντικό σε μια εξαιρετική επιλογή που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

  Συσκευασία: Διατίθεται…

 • Σαλάμι καπνιστό

  Πρόκειται για μια παλιά συνταγή. Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος και συγκεκριμένη ποσότητα από λαρδί. Έχει έντονη  γεύση σκόρδου, ενώ δοκιμάζοντάς το θα αναγνωρίσετε τα απαλά αρώματα…

 • Σαλάμι μπύρας

  Παρασκευάζεται από μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος  σε συγκεκριμένη αναλογία. Είναι εκλεκτός  μπυρομεζές  και  μπορεί να συνοδέψει άψογα κρύα πιάτα.

  Συσκευασία: Διατίθεται ανά τεμάχιο, βάρος 1,8 κιλά

elGreek